PUBLICAT: 30/07/2015 PER: Mireia Martínez : 0

L’alemà Wim Wenders que a principis d’any va rebre l’Ós d’Or a la Berlinale, torna al cinema amb Everything will be fine traduïda com Todo saldrá bien, filmada en 3D i protagonitzada per una fantàstica Charlotte Gainsbourg i un mediocre James Franco.

Todo saldrá bien

L’autor de Paris, Texas (1984) aborda el tema del perdó i la redempció del protagonista, James Franco, un escriptor, que té un accident on atropella el fill de Charlotte Gainsbourg. La narració transcorre amb la culpa d’aquest, i el sentiment de tristesa que envaeix la mare. James Franco, té una relació amb Rachel Mc Adams, que intenten rescatar de totes totes, però que arriba a la seva fi per l’incident i les circumstàncies que rodegen la parella.

Podem entreveure la intenció de Wenders en narrar el patiment dels personatges, però l’espectador difícilment hi connecta, en part per la interpretació de Franco, i també potser perquè el director no acaba de transmetre’ns el que té en ment i l’ha emmirallat del guió de Bjorn Olaf Johannessen. Pina (2011) era un relat més poètic i amb molta més profunditat que no pas aquesta cinta que narra el món interior d’uns personatges que malgrat les tragèdies que viuen poden refer-se, perdonar i ser perdonats per continuar vivint, malgrat les circumstàncies.

 

https://youtu.be/JkY9B_Y22TI