PUBLICAT: 02/09/2009 PER: Mireia Martínez : 0

r_illa-gracia_mantell7,10 € és el preu que pagareu pel menú d’aquest restaurant vegetarià del barri de Gràcia, amb begudes i pa a part (una aigua amb gas et costa 1,70€). Aquest econòmic menú de migdia inclou 3 plats, amb una varietat de 2 ó 3 plats, i postre. De primer és habitual una crema o sopa o una amanida, de segon pebrots del piquillo farçits o un plat de pasta, i de tercer el plat combinat de cereal o una crepe, i de postre una copa de compota de poma o kefir.

Si t’agrada menjar bo i sa, apunta’t aquest restaurant que també utilitza com a ingredients alguns aliments biològics. El Dilluns és l’únic dia que tanca, de Dimarts a Divendres pots gaudir del menú de 13h a 16h, o de la carta Dissabtes, Diumenges i festius de 14h a 16h o de 21h a 24h.

r_illa-graciar_illa-gracia_local
24 són els anys que porta obert aquest restaurant ovolactivegetarià (cuina que inclou ous i làctics) que va ser el primer de Barcelona en obrir les seves portes a la nit. A la carta es poden trobar un assortit variat d’amanides,  el famós flam de gírgoles i espinacs, el seitan amb formatge Idiazábal, albergínia amb formatge arrebossada o els Dissabtes la lassanya de verdures. T’animem a tastar-lo, ja sigui un migdia,  una nit entre setmana o el cap de setmana.

El trobaràs al Carrer Sant Domènec 19. Telf. 93 238 02 29