PUBLICAT: 14/07/2009 PER: Mireia Martínez : 0

n_logo-pachamamaPachamama és una associació que actua com agent de comunicació sobre l’opció de la producció local ecològica i el moviment de comerç just per tal de promoure un altre tipus de consum, responsable i crític.

Com a part activa de la cadena de comercialització, s’invita als consumidors a reorientar-se sobre l’acte de compra. Utilitzant com a mitjà de transport una bicicleta adaptada, aquest objectiu es concretitza en fer arribar a domicili 2 tipus de cistelles amb diferents productes ecològics:

· Cistella base “TERRA” (2/3 pax) 27€ (setmanal) // 28€ (quinzenal) // 30€ (cistella solta)
· Cistella  “LLAVOR” (3/4 pax) 34€ (setmanal) // 36€ (quinzenal) // 38€ (cistella solta)

** cadascuna de les cistelles inclou mitja dotzena d’ous ecològics i pa ecològic i artesanal de 600 gr.

pachamama cistella

Els productes provenen d’una masia d’Argentona (prop de Mataró), però també s’aprofita la xarxa que han organitzat diferents productors ecològics de tot Catalunya anomenada “La xarxeta”, per complementar l’oferta i poder oferir més varietat de productes.

Si feu la comanda fins dilluns al matí abans de les 12h, rebràs la cistella aquella mateixa setmana. Tasta-ho i comprovaràs quin canvi! Us convidem a veure el detall de les cistelles i a informar-vos del projecte al seu web www.pachamama.cat.