PUBLICAT: 19/05/2010 PER: Mireia Martínez : 0

Carta del Puku CaféEl pla és el següent: Has anat als cines Verdi a veure una pel·lícula i la vols comentar amb els teus companys… Doncs el Puku Café és el teu lloc. Paral·lel al Carrer Verdi (a l’alçada dels cines), concretament al Carrer Guilleries, hi ha aquest local, una antiga bodega reformada, d’un vermell atrevit i de sostre altíssim on si vols pots sopar de tapetes o un plat.

Al Puku Café no et trobaràs els “moderns enterats” que podem trobar a Gràcia, i se’l coneix també per l’assortit de vins que ofereixen acompanayat d’un menjar que està a l’alçada. Tenen un assortit d’entrants o tapetes com el formatge de Parma amb avellanes i vinagre de mòdena caramel·litzat, o l’escalivada amb formatge de cabra gratinat (7€), o natxos amb guacamole (4,50€), o un plat de pernil de gla amb pa amb tomàquet (9€). Hi ha 4 varietats d’amanides que no són el plat fort del Puku, però el que sí recomanem és l’embolcall de pasta brick amb verdures i formatge cabra (8€): boníssim i abundant. Les coques de recapte són molt bones, sobretot la d’espàrrecs (9€): pernil, ceba confitada, espàrrecs verds  i formatge parmesà, o ben curioses com la de poma amb formatge mascarpone, poma, cacauets i anxoves.

Cascada de verdures amb formatge i pernil

Embolcall de pasta brick amb verdures i formatge cabra

Coca de recapte d'espàrrecs - pernil, ceba confitada, espàrrecs de marge i formatge parmesà

Coca de recapte de poma - formatge mascarpone, poma, cacauets i anxoves

Formatge de Parma amb avellanes i vinagre de mòdena caramel·litzat

Com podeu veure el tipus de cuina és mediterrània, i us assegurem que les racions són correctes. Si heu de venir un grups, millor féu un truc doncs encara que és espaiós és un clàssic que estarà ple per la qualitat del menjar i els preus.

El Puku Café tanca els dilluns i obre els migdies, amb una proposta de menú de migdia de dimarts a divendres, des de les 12h. Prova’ l és el gran “amagat” de Gràcia.

Interior del Puku Café

PUKU CAFÉ
Guilleries 10. Gràcia. Barcelona
Telèfon 933682573