Blackie Books presenta…

0

Andy Warhol Entrevistas. Llibre amb les entrevistes realitzades a l’ideòleg de la Factory entre 1962 i 1987. Redescobrir a Warhol sempre és interessant, i amb més motiu si el que ens ofereixen són texts inèdits en castellà.

Amor se escribe sin hache, de Enrique Jardiel Poncela. Llibre que inaugura la Biblioteca Vuelve Gardiel. Autor maleït pel seu falsament recordat passat franquista,  el seu to es mou entre la severitat profunda i l’absurditat cínica.

Los superhéroes y la filosofía, VVAA. 16 filòsofs universitaris creen un assaig a través del qual es transformen les malles, capes i màscares en reflexió i suggestió filosòfica. Superman és més que un superheroi capaç de tot per salvar la Terra? Què és el bé i què és el mal?

Un general confederado en Big Sur, de Richard Brautigan. Després de La pesca de la trucha en América, la Biblioteca Brautigan hi afegeix un segon títol amb la primera novel·la de Brautigan, publicada al 1961, on demostra que des del principi, el seu estil és gairebé únic.

Ultraviolencia de Miguel Noguera. Autor emergent segons  la revista Creamier, de Phaidon. Per conèixer qui és Miguel Noguera, aniran bé els vídeos d’ultraviolència. Si encara queda algun dubte, podem mirar els vídeos d’ultrashow.

La tourneé de Dios, de Enrique Jardiel Poncela. Què passaria si Déu anuncia dia i hora per una visita al nostre planeta? Prohibida per la II República per clerical i pel franquisme per anti-clerical, l’obra sortirà a la venda el dia de la visita del sr. Ratzinger a la nostra ciutat.

Fantasia , de Gianni Rodari. Any Rodarià, en el 30 aniversari de l’autor, entre d’altres de Cuentos por teléfono, Cuentos para jugar, Cuentos escritos a máquina, El libro de los por qué,…i ara, Fantasia, recull de contes de 700 pàgines on es demostra que la literatura infantil pot ésser literatura.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.