PUBLICAT: 19/08/2009 PER: Mireia Martínez : 0

Al carrer Junta de Comerç està ubicat aquest local grandiós que es caracteritza per oferir una cuina orgànica, uns aliments que són produïts sense utilitzar substàncies contaminants com pesticides que confonguin el seu sabor i que es produeixen respectant l’estacionalitat i sense alterar el medi ambient.

Hi ha 3 modalitats per menjar: pots escollir el menú per 10€ que inclou: un primer, un segon i un postre. El combinat, que consisteix en un plat on triat un dels segons (pizza de verdures, paella de verdures, estofat de verdures amb arròs basmati…), pots afegir-te al mateix plat una ració del buffet d’amanides per 8,50€ (sense incloure postre). I el buffet que consisteix en menjar el que vulguis del buffet d’amanides (on pots trobar gaspatxo, col bullida, els diferents tipus d’enciam, ous, etc.) per 7€ sense incloure postre. Les begudes de les 3 opcions van apart.

Existeixen 3 seus d ‘Orgànic a la ciutat de Barcelona. Un al carrer Xuclà amb Pintor Fortuny, l’Orgànic tapes i l’Orgànic Natura, una escola vegetariana mediterrània i de turisme rural. I a la Boqueria també podeu trobar l’Orgànic, amb la possibilitat d’emportar-vos-ho a casa.

r_organic_junta-comerc-local

Els 365 dies de l’any de 12:30h a 24h tens la possibilitat de degustar la cuina multicultural que proposa l’Orgànic a un preu assequible, donat que són aliments orgànics. A la caixa també podràs trobar un petit assortit de productes naturals tan cosmètics com d’alimentació, i si trobes l’oportunitat et poden fer un massatge en cadira.