GENIUS (L’habitació), la nova obra de la cia. La Guapa

0

GENIUS (L'habitació)El llistó el van deixar alt amb Sopar de Nadal a la Sala Muntaner, un  espectacle de màscares amb coreografies que va rebre el Premi Mediterrània 2009. Amb aquesta nova proposta no ens han defraudat, el títol és GENIUS  (L’habitació) i ha arribat finalista al Premi Born de Teatre 2009.

La Guapa Teatre és una companyia amb un somni fet realitat, i Marc Angelet i Xavier Povill en són els directors. Aquesta és una plataforma que juntament amb altres directors creen espectacles multidisciplinars on es fusiona l’audiovisual, la dansa, la música…

Amb GENIUS (L’habitació) La Guapa ens proposa del 26 de març al 18 d’abril una obra fresca i divertida que explica l’història d’una parella que arriba a un pis nou on hi ha una habitació que no està escriturada i quan l’obren està plena d’andròmines… en un principi tot sembla que s’hagi de llençar a la brossa però poc a poc els objectes van agafant significat.

GENIUS (L'habitació)GENIUS (L'habitació)

Comèdia de ciència ficció amb l’interpretació brillant de Clara Puerto com Laura, la parella d’en Carles Goñi, en el paper de Toni, xicot de la Laura; un divertit Íñigo Aramburu que provocava somriures als espectadors; un breu però efectiu Oriol Roca, en el paper d’administrador de la finca; un Josep Seguí en el paper de Leo  i un Marc Ribalta/Biel Montoro, ambdós en el paper d’Albert.

El caràcter passional i vocacional de la companyia ha sabut fer front a un muntatge complicat que han resolt gràcies a la creativitat que els caracteritza i a una escenografia excel·lent. Una hora i trenta minuts de duració que mantenen l’atenció de l’espectador fins a l’últim segon a la magnífica trama.

GENIUS (L'habitació)

Aprofiteu per veure aquesta recomanable proposta de La Guapa que és l’última setmana que està disponible a la Biblioteca de Catalunya (c/ Hospital, 56) de dijous a dissabte a les 21h o diumenge 18 (última funció) a les 19h. Si us queda algun dubte, mireu el trailer, enganxa:

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.