PUBLICAT: 04/02/2018 PER: Mireia Martínez : 0

Fins al Diumenge 18 de febrer podeu acostar-vos a la Sala Atrium a veure l’última obra de la companyia Vero Cendoya. Us sona el nom? La polifacètica Cendoya va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Trisha Brown Dance Company de Nova York, per nomenar-ne algunes; i ha treballat com a ballarina amb companyies com Sol Picó i també com a actriu en obres de teatre.

Aquesta comunió de diferents arts (dansa, teatre i música) és present en aquesta tragicomèdia protagonitzada per Alba Florejachs, Gloria Sirvent (aquestes dues van coincidir a Homes de Carol López el passat 2017 al Teatre Condal) i la mateixa Vero Cendoya. Les tres actrius encarnen 3 germanes que van al càmping on han passat la seva infantesa per enterrar les cendres de la seva mare i complir la seva última voluntat. Dolor per la pèrdua, rancor, tristesa, frustració, retrets, indiferència, complicitat, desitjos, aspiracions… són els sentiments que experimenten sense descans i a tall d’implosió les germanes.

If (L'últim desig)

El text de l’escriptora Natza Farré està carregat d’existencialisme, de sensibilitat però també d’humor negre. Tres dones en plena maduresa que reflexionen sobre els seus somnis d’infantesa, les seves parelles i el que ha esdevingut la seva vida. Una clara menció al carpe diem perquè les nostres vides (com a DONES) no esdevinguin decadents com les de les germanes, aprofitem el moment i esdevinguem el que desitgem.

IF és una colpidora i entretinguda proposta atapeïda de veritat, on el talent interpretatiu i la intensitat del text conviden a l’espectador a un menú d’emocions tan diverses com les que ens regala el dia a dia de la nostra existència.

Si voleu veure més de La cia. Vero Cendoya, pròximament al Mercat de les Flors presentaran La Partida (del 23 al 25 de febrer).