PUBLICAT: 26/03/2010 PER: Mireia Martínez : 0

Mecal 2010, el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona

Mecal 2010, el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona arriba a la dotzena edició, una vegada més a la primavera: del 9 al 18 d’abril de 2010.

Uns 3.500 cutrmetratges han entrat a concurs, en les categories d’Internacional, Documental i Obliqua. A més dels curtmetratges a competició, Mecal compta amb moltes altres seccions paral∙leles de gran diversitat temàtica. Aquest any amb Bèlgica com a país convidat amb els curtmetratges belgues més actuals i seccions especials de les reconegudes escoles d’animació La Cambre i Kask. Amb la mirada posada a Europa, Mecal 2010 comptarà també amb una retrospectiva de curtmetratges del cineasta de la nouvelle vague Éric Rohmer.

El públic podrà gaudir de tots aquests curtmetratges en espais de la ciutat de Barcelona com els Cinemes Maldà, Mau Mau Barcelona, la Residència d’investigadors, l’Espai Cultural Caja Madrid, l’ Institut Francès i aquest any, com a novetat, al Macba, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, on es podrà veure la secció Back to the Future. A més, Mecal 2010 programarà activitats paral∙leles durant tot el festival, conferències i un concert.

· Abonament Mecal 2010 a un preu especial de 20 €
· Entrada bàsica per sessió: 4 € (es pot comprar el mateix dia de la sessió)

>>> consulta la programació del festival