2 entrades per anar a veure Wovenhand a la sala Apolo el 10 de desembre

2 entrades per veure Wovenhand a la Sala Apolo el 10 de desembre [TANCAT!]

Vols aconseguir-les?

Només cal que ens diguis el nom de la banda que liderava Dave Eugene Edwards abans de dedicar-se exclusivament a Wovenhand

a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 25 de novembre al 8 de desembre, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Gràcies a Mercury Wheels!

17è festival de cinema independent de Barcelona l'Alternativa

3 Abonaments de 10 entrades pel Festival l’Alternativa, 17è festival de cinema independent de Barcelona [TANCAT!]

Vols aconseguir-ne un?

L’abonament T10 l’Alternativa té un preu de venda de 25€ i dóna dret a 10 entrades per a les sessions de pagament del Festival (Auditori CCCB, Cinemes Maldà i MACBA). L’abonament és compartible. (Funciona com la tarjeta T10 del TMB, és a dir, que la persona que el guanya pot venir al Festival amb més gent i treure més d’una entrada amb el mateix abonament i convidar als amics, o bé pot utilitzar l’abonament per veure 10 pel·lícules diferents si prefereix) Només cal que aconsegueixis que amics teus es facin FANS del Facebook i ens diguis qui a concurs@bcncultura.cat. Com més amics aconsegueixis, més oportunitats tindràs de guanyar l’abonament. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 5 al 9 de novembre a les 17h, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 9 de novembre. Que tinguis sort! Exemplars gentilesa de l’Alternativa. BCNCultura.cat és col·laborador oficial del 17è festival de cinema independent de Barcelona l’Alternativa.

1 exemplar de la nova novel·la de Santiago Rocangliolo Tan cerca de la vida

1 exemplar de la nova novel·la de Santiago Rocangliolo Tan cerca de la vida [TANCAT!]

Vols aconseguir-la?

Només cal que ens diguis el títol i l’any dels 3 llibres anteriors de Santiago Rocangliolo

a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 21 d’octubre al 5 de novembre, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Exemplar gentilesa d’Editorial Alfaguara.

1 sopar per a 2 persones a l'Observatori Fabra

1 sopar per a 2 persones a l’Observatori Fabra [TANCAT!]

Us oferim 1 sopar per a 2 persones pel dimecres 15 de setembre a les 20:30h

Vols aconseguir-lo?

Només cal que ens responguis aquestes 2 preguntes : 1) Ens diguis quines 3 seccions o disciplines es poden trobar a l’Observatori Fabra 2) Ens anomenis quins són els 5 articles que més t’agraden de BCNCultura.cat a concurs@bcncultura.cat fins les 23:59 del dia 13 especificant a l’assumpte “Sopars amb estrelles”. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 30 d’agost al 13 de setembre Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 14. Que tinguis sort! Sopar gentilesa de L’Observatori Fabra

Revolutionary Road

1 entrada doble gratuïta per Revolutionary Road a la sala Montjuïc [TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble GRATIS per la sessió de dilluns 2 a les 22:15h Si tens algun dubte sobre la pel·lícula consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens enviis un email dient-nos què milloraries de BCNCultura.cat o què t’agrada i què no a concurs@bcncultura.cat abans de les 12:30h del dia 2 especificant a l’assumpte “Revolutionary Road” . Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert el matí del dia 2 d’agost Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 2 a les 12:45h. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc

La quimera del Oro

1 entrada doble gratuïta per La quimera del Oro a la sala Montjuïc + orquestra en directe [TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble GRATIS per la sessió de divendres 30 a les 22:15h Si tens algun dubte sobre la pel·lícula consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens enviis un email dient-nos què milloraries de BCNCultura.cat o què t’agrada i què no a concurs@bcncultura.cat abans de les 12:30h del dia 30 especificant a l’assumpte “Chaplin”. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert el matí del dia 30 de juliol Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 30 a les 12:45h. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc

La clase

1 entrada doble gratuïta per La clase a la sala Montjuïc [TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble GRATIS per la sessió de dimecres 28 a les 22:15h Si tens algun dubte sobre la pel·lícula consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens enviis un email a concurs@bcncultura.cat abans de les 12:30h del dia 28 especificant a l’assumpte “La clase”. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert el dia 28 de juliol (d’11 a 12:30h Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 28 a les 12:45h. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc

Déjame entrar

1 entrada doble gratuïta per Déjame entrar a la sala Montjuïc [TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble GRATIS per la sessió de dimecres 21 a les 22:15h Si tens algun dubte sobre la pel·lícula consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que aconsegueixis que 2 amics teus es facin FANS del Facebook i ens diguis qui a concurs@bcncultura.cat abans de les 12h del dia 21 especificant a l’assumpte “Déjame entrar” . Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert el dia 21 de juliol (a les 12h). Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 21 a les 12:01h. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc.

Sala Montjuïc 2010

3 entrades dobles gratuïtes pel cinema a la fresca de Montjuïc[TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble per cadascuna d’aquestes sessions que us recomanàvem: · In Search of a Midnight Kissd’Alex Holdrige 90′ (2007)- 05 JULIOL · El verdugode Luis García Berlanga 87′ (1963) -09 JULIOL · La naranja mecánicad’Stanley Kubrick 136′ (1971) -14 JULIOL Si tens algun dubte sobre les pel·lícules consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens aconsegueixis que a partir del dia 28/06 3 amics teus es facin FANS o LIKE de la nostra pàgina de Facebook i ens diguis qui són a concurs@bcncultura.cat especificant a l’assumpte quin dia vols la teva entrada.

Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 28 a l’1 de juliol, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 2. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc.

T de Teatre DELICADES

30 entrades a 6 € per l’espectacle Delicades de T de Teatre al Teatre Poliorama [TANCAT!]

Les entrades que us oferim són pels dies

: 26/06 19h: 10 entrades 6€, 26/06 22h: 10 entrades 6€, 27/06 19h: 10 entrades 6€ [preu real de l’entrada: a partir de 23€]

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens enviis un email a concurs@bcncultura.cat especificant a l’assumpte quin dia vols la teva entrada reduïda.

Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 14 al 22 de juny, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 23. Que tinguis sort! Entrades gentilesa d’ Agitacion.net.

Pachamama

Dues cistelles TERRA de Pachamama, producció ecològica i comerç just [TANCAT!]

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que aconsegueixis que 4 amics teus, a part de tu, us feu fans de la nostra pàgina de Facebook. Quan ho hagis aconseguit ens envies un email a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Cistella Pachamama“, dient-nos quins amics teus són els que s’han fet fans. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 24 al 30 de maig, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Gentilesa de Pachamama.

Waltz with Bashir

1 entrada doble gratuïta per Waltz with Bashir a la sala Montjuïc [TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble GRATIS per la sessió de dilluns 19 a les 22:15h Si tens algun dubte sobre la pel·lícula consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens ens diguis on te’n vas de vacances a concurs@bcncultura.cat abans de les 12h del dia 19 especificant a l’assumpte “Waltz with Bashir”. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 18 al 19 de juliol (a les 12h), ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 19 a les 12:01h. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc.

Sala Montjuïc 2010

3 entrades dobles gratuïtes pel cinema a la fresca de Montjuïc[TANCAT!]

Us oferim 1 entrada doble per cadascuna d’aquestes sessions que us recomanàvem: In Search of a Midnight Kiss d’Alex Holdrige 90′ (2007) – 05 JULIOL, El verdugo de Luis García Berlanga 87′ (1963) – 09 JULIOL, La naranja mecánica d’Stanley Kubrick 136′ (1971) – 14 JULIOL Si tens algun dubte sobre les pel·lícules consulta més informació.

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens aconsegueixis que a partir del dia 28/06 3 amics teus es facin FANS o LIKE de la nostra pàgina de Facebook i ens diguis qui són a concurs@bcncultura.cat especificant a l’assumpte quin dia vols la teva entrada. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 28 a l’1 de juliol, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 2. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de Sala Montjuïc.

T de Teatre DELICADES

30 entrades a 6 € per l’espectacle Delicades de T de Teatre al Teatre Poliorama [TANCAT!]

Les entrades que us oferim són pels dies

: 26/06 19h>: 10 entrades 6€, 26/06 22h: 10 entrades 6€, 27/06 19h: 10 entrades 6€ [preu real de l’entrada: a partir de 23€]

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens enviis un email a concurs@bcncultura.cat especificant a l’assumpte quin dia vols la teva entrada reduïda. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 14 al 22 de juny, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu el dia 23. Que tinguis sort! Entrades gentilesa d’ Agitacion.net.

Pachamama

Dues cistelles TERRA de Pachamama, producció ecològica i comerç just [TANCAT!]

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que aconsegueixis que 4 amics teus, a part de tu, us feu fans de la nostra pàgina de Facebook. Quan ho hagis aconseguit ens envies un email a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Cistella Pachamama“, dient-nos quins amics teus són els que s’han fet fans. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 24 al 30 de maig, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Gentilesa de Pachamama.

Pachamama

Dues cistelles TERRA de Pachamama, producció ecològica i comerç just [TANCAT!]

Vols aconseguir-ne una?

Només cal que ens diguis què inclou la cistella Terra. Ho podreu trobar al seu web. Quan ho hagueu esbrinat ens ho envieu a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Cistella Pachamama“. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 17 al 23 de maig, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Gentilesa de Pachamama.

Aula Gastronòmica

Dues places per assistir al taller Coca de Sant Joan i postres de temporada a Aula Gastronòmica [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Només cal que ens diguis quants tallers de cuina temàtica té aula gastronòmica? ens heu de dir el número de tallers de cuina temàtica que figuren al seu web a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Aula Gastronòmica. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 10 al 16 de maig, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Gentilesa d’Aula Gastronòmica.

Dinámica de los cuerpos eléctricos

Dos exemplars signats per l’autor de Dinámica de los cuerpos eléctricos de Juan Sardá [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Només cal que ens diguis quin és l’adjectiu amb que califica Barcelona Juan Sardá a l’entrevista que li vam fer a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Juan Sardá“. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 19 al 25 d’abril, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Exemplars gentilesa d’Editorial Suma de Letras.

Homes

Dos exemplars d’ Homes d’Isabel-Clara Simó [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Només cal que ens diguis per quina edició va el llibre Homes d’Isabel-Clara Simó a concurs@bcncultura.cat amb l’assumpte “Homes”. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 19 al 25 d’abril, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Exemplars gentilesa d’Edicions Bromera.

La casa de gel

Un exemplar de La casa de gel de Joan Pons [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Només cal que ens diguis per quina obra Joan Pons va aconseguir el Premi Joan Ramis i Ramis a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 5 al 12 d’abril, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Exemplar gentilesa d’Edicions Bromera.

1 entrada doble per la sessió de l’Xcèntric: Homenatge a Iván Zulueta [TANCAT!]

Vols aconseguir-les?

Aquesta entrada és vàlida només per la sessió del dimarts 13 d’abril a les 20h i permet l’entrada a 2 persones. La proposta és la següent: Tea for Two, la història de Virginia i Vicente, una parella extraordinària. A La taquillera, tornem a trobar Virginia fent d’empleada i atenent el públic que s’acosta a comprar una entrada. Complementos ve a ser la «primera part» d’un programa cinematogràfic a l’estil antic. La fortuna de los Irureta, la pel·lícula més antiga conservada per Zulueta. Per tancar el programa, el film Mi ego está en Babia, que narra les peripècies de Will More (actor fetitxe del cineasta) un estiu a Eivissa. Només cal que ens diguis l’any de les pel·lícules Tea for Two, La fortuna de los Irureta i Mi ego está en Babia a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 26 de març a l’11 d’abril, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort!

GENIUS (L'habitació)

Dues entrades dobles per l’obra de teatre GENIUS (L’Habitació) de la cia. La Guapa teatre [TANCAT!]

Vols aconseguir la teva entrada doble?

Les entrades que us regalem són vàlides exclusivament per la sessió del diumenge 11 d’abril a les 19h. Només cal que ens diguis què posaries ‘GUAP@’ tu (la feina, els impostos, etc) a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 6 al 9 d’abril, ambdós inclosos. Indicarem als guanyadors si han resultat afortunats el dia 10 d’abril. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Entrades gentilesa de La Guapa teatre.

1 entrada doble per la sessió de l’Xcèntric: CacaBoum! Punk in France… [TANCAT!]

Vols aconseguir-les?

Aquesta entrada és vàlida només per la sessió del diumenge 28 de març a les 18:30h i permet l’entrada a 2 persones. Aquest microcicle segueix les empremtes de l’esperit punk en el cinema experimental «merde in France». Dissenyada en col·laboració amb Yves-Marie Mahé, cineasta i fundador del parisenc Collectif Négatif. Influenciats pels teòrics anarquistes del segle XIX, el lletrisme, el situacionisme, el Maig del 68 i la revista Hara-Kiri, els artistes del programa ballen la dansa de l’agitprop sobre el cadàver de la cultura de masses. Una sessió tan ràpida, bruta i de mala llet com un tema punk tocat a tota velocitat. Només cal que ens diguis el nom d’un grup punk francès a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 14 al 24 de març, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort!

Els amants

Un exemplar del llibre Els amants de John Connolly [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Vuitena novel·la de l’escocés protagonitzada per Charlie Parker. Entretingut, aspre, contundent i sense pèls a la llengua, més sobri que de costum, Connolly mai falla. Només cal que ens diguis quin dia, mes i any va néixer John Connolly a concurs@bcncultura.cat. Per poder participar has d’estar subscrit a la NEWSLetter (la NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t!). El concurs estarà obert del 26 de febrer al 10 de març, ambdós inclosos. Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort! Exemplar gentilesa d’Edicions Bromera.

Pack Sympathy For Mr. Vengeance (Edició especial) + Sympathy For Lady Vengeance (Edició especial)

Pack Sympathy For Mr. Vengeance (Edició especial) + Sympathy For Lady Vengeance (Edició especial) [TANCAT!]

Vols aconseguir-lo?

Aquest pack de tres DVD’s inclou les pel·lícules de Park Chan-Wook ‘Sympathy for Mr. Vengeance’ i ‘Sympathy for Lady Vengeance’, dos dels títols de la recomenable filmografia del director coreà, referent indiscutible del cinema asiàtic. El tercer dvd conté interessants extres que ens donen una àmplia informació sobre aquest realitzador. Només cal que t’apuntis a la nostra NEWSLetter de l’1 al 15 de Novembre, ambdós inclosos. La NEWSLetter està a la columna de la dreta, a sota del Connecta’t! Si ets el guanyador BCNCultura.cat es posarà en contacte amb tu. Que tinguis sort!

Bases de l’apartat Concurs En aquest concurs pot participar tothom. La inscripció és totalment gratuita.- Al participar al nostre sorteig t’has de donar d’alta a la nostra NEWSLetter; d’aquesta forma, estaràs al dia de tots els concurs que organitzem.- Per participar al concurs i optar als premis, és necessari confirmar la subscripció a la nostra NEWSLetter. Sense confirmació, no participes.- Les participacions s’enviaran exclusivament a través de www.bcncultura.cat, no aceptant-se inscripcions que arribin per altres vies.- BCNCultura.cat no abonarà cap honorari, despesa o retribució de cap naturalesa, diferent del premi assignat. Els premis no es podran canviar pel seu valor en metàl·lic.