PUBLICAT: 09/07/2009 PER: Mireia Martínez : 2

n_kailash-targetaKailash és una mont sagrat, tant per budistes com hinduístes, enclavat al Tíbet occidental i proper a l’Himàlaia; i també és el nom d’aquest restaurant tibetà, que va ser el primer en obrir les seves portes a Barcelona.

La carta del restaurant és diversa i té una àmplia oferta vegetariana i fa gala de la típica gastronomia tibetana, que degut a les dures condicions ambientals que marquen les altituds (més de 4500 metres), té un gran contingut energètic i proteínic. Els migdies de dimarts a divendres de 13:30 fins les 16h podeu gaudir d’un menú per 8,50 € molt complet: de primer podeu demanar una sopa de verdures o de tomàquet amb ou i ceba, i de segon vedella amb curri i arròs, arròs amb verdures o pollastre, les típiques momos (unes crestes de carn o de verdures), i de postres el típic lassi de iogurt, entre d’altres opcions.

Arròs cantonès

Interior

L’exquisidesa del menjar et transporta per uns moments a la cultura del país, que també es pot degustar de dimarts a diumenge amb una àmplia carta assequible.

Kailash
c/Xifré, nº 100
93 433 07 66

Comments are closed.