PUBLICAT: 22/01/2010 PER: Mireia Martínez : 3

r_novecento-cartaEl carrer Diputació 437 és on està ubicat aquest restaurant de cuina de mercat que a més de ser un restaurant de menú de primera, també serveix esmorzars: et pots demanar un entrepà deliciós de salsitxes, per exemple. L’ horari, de 7 a 16h., i dissabtes, roman tancat.

De dilluns a divendres pots tastar un menú de migdia amb una varietat d’un mínim de 5 plats de primer (on pots trobar paella valenciana o fideuà, o uns boníssim espàrrecs verds amb salsa romesco de la casa, o una abundant amanida verda de cabdells amb tonyina, espàrrecs, olives; o uns pebrots del padró o una casolana sopa de peix a la bullabesa, que és una de les sopes casolanes que fan; o unes delicioses llenties; o els canalons marca de la casa; o el gran ‘salpicón’ de pulpo; o els pèsols amb pernil; o mongeta blanca amb cloïsess; o un autèntic Gazpacho, quan la calor apreta, perquè en Manolo, el cuiner, és de la bella Còrdova!), 8 de segon (on pots trobar filet de porc al pebre verd; o entrecot de vedella; o una hamburguesa per llepar-se els dits; o pit de pollastre a la planxa; o una exquisida tonyina a la planxa;o un tronc de lluç a la planxa; o peix espasa també a la planxa; o calamars  o llenguado a la planxa; o un tros de bacallà fresc…tot acompanyat o de patates, d’amanida, de verdures, per exemple) i postres (fruita o flam casolà o tarta de santiago, i si tens sort, i en Manolo ha fet el pastís de crema amb maduixes o algun altre, demana’l, és boníssim!) per 10€ amb pa, vi, aigua i postre o 11€ si li afegim el cafè.

Esparrecs

Filet de porc amb salsa de pebre verd

Filet de lluç a la planxa

El dissabte descansen; el diumengees menja de carta,on pots trobar una espatlla de cabrit i algun peix al forn per treure’s el barret per 14€, amb un dels primers plats citats, sinó és que et trobes alguna novetat per llepar-se els dits. Vint-i-sis anys avalen el Novecento, i no és casualitat; és fruit de l’esforç del Luís, les mans del Manolo (cuiner) el David i la Mari. El secret? bona qualitat dels productes, sempres frescs, un tracte immillorable i racions abundants que fan que als migdies s’omplin les aproximadament 12 taules. No hauràs d’esperar gaire, doncs és ràpid, però si ho has de fer val la pena!! Te’l recomanem!

Novecento

Restaurant Novecento
C/ Diputació 437
932461394
08013 Barcelona

Comments are closed.