PUBLICAT: 21/04/2009 PER: toni : 0

377825Egos desbocats, grans dosis de sexe, drogues de tota mena, accidents de trànsit, tatuatges, cuir negre, sobredosis i mort. Tot això i més es el que podem trobar en les pàgines de Los trapos Sucios (The Dirt) l’autobiografia de la banda de heavy metal Mötley Crüe: la banda més macarra i auto-destructiva sorgida a la dècada dels vuitanta a la ciutat de Los Angeles. A través de 480 pàgines, Nikki Sixx, Mick Mars, Vince Neil i Tommy Lee ens expliquen, cadascú a la seva manera, les grandeses i misèries del món del rock n’ roll com no s’havia fet mai.
Més de 40 milions de discos venuts des de del seu debut amb Too Fast for Love fins al seu disc més famós Dr. Feelgood i una dotzena de gires mundials, que els va portar a conèixer les comisaries de mig món, demostren el poder mediàtic d’ una banda, que més enllà de la música, va fer del rock n’ roll una forma de viure, una vida plena de decadència i tot tipus d’excessos.

thecrue092

A Los Trapos Sucios, Mötley Crüe es mostren honestos i sense pels a la llengua, i ens detallen el que dóna de sí dues dècades dedicades en cos i anima al món del rock. En un llibre addictiu que interessarà per igual als seguidors del grup com els que simplement busquin una bona dosi d’ entreteniment. El document definitiu dels perills de la fama en el circ del rock n’ roll. Com molt bé ha dit l’escriptor britànic, i gran melòman, Nick Hornby ” si hi ha alguna historia en el món del rock pitjor que aquesta no mereix ser explicada”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vOFGMZr8QT8]