Bar Copèrnic, quina sort tenir-te a prop

0

A la Nova Esquerra de l’Eixample se’ns acumula la feina, i ben saborosa. Són molts els restaurants que estan il•luminant el paladar dels seus veïns. El darrer que hem tingut el gust de descobrir és el Bar Copèrnic, situat al carrer Consell de Cent 93, gairebé tocant a Entença, un espai amb tot el caliu i bona música a on menjar bé a un preu ajustat es converteix en una festa.


Cuina tradicional a preus populars és la seva fortalesa i, a més a més, ho fan espectacularment bé. Una bona prova d’això en són els canelons de verdures de l’Inma Salat (4,30€) o l’empedrat de bacallà (4,20€), que denoten l’amor que s’ha traslladat als fogons i el toc de la mestressa.

Al Copèrnic tenen una carta fixa amb els clàssics com l’amanida russa (coneguda com l’ensaladilla del meu cor 4,5€) o les braves (3,5€) i una pissarra que sorpèn amb propostes com un trinxant o una botifarra amb cigrons i bolets.

“El consum conscient ens fa poderosos”, aquest és el mantra que el Copèrnic predica a la seva carta utilitzant producte de proximitat com la carn eco de Can Tomàs o productes del mercat del Ninot. I no us oblideu de demanar pa, perquè és pa de veritat, del petit i amorós Forn Serra de Sants.

Llarga vida al Copèrnic!!

Adreça:

C/ Consell de Cent, 93
Dimecres, Dijous i Divendres a partir de les 18h i Dissabte i Diumenge a partir de les 12h

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.