PUBLICAT: 24/01/2021 PER: Mireia Martínez : 0
brunch copasetic

Si no el coneixeu, estic segura que després de llegir aquest article segur que us animeu a tastar-lo. Us parlem del Copasetic (Carrer de la Diputació 55, <M> Rocafort 08015 Barcelona), un local situat a l’Esquerra de l’Eixample, a prop del centre comercial Las Arenas, amb més de 7 anys d’història regentat per 2 socis, un d’ells és l’Omar.

El secret? Bon producte, i és que els ous, la llet, la beguda vegetal i la carn sempre són ecològics, i quan és possible també utilitzen producte de temporada. Podríem dir que la seva especialitat són els brunch, i la realitat és que la carta no és apta si estàs en mode dieta. Tenen una folgada varietat de cocktails (ron, whisky, ginebra, vodka, cava o sense alcohol) dels que destacaríem el Bloody Mary (8 €) o el Mojitaki amb llima, sucre morè i ginger ale (5 €).

I en matèria de teca trobareu hamburgueses (delicioses! tasteu la de vedella eco amb remolatxa 12 € o la de petxuga de pollastre amb xucrut i advocat 12 €), crepes (la grega és un escàndol amb pebrot verd, crema de formatge feta, tomàquet i rúcula, a la que li pots afegir pollastre de corral 9,5 € i ), unes esplèndides amanides (ens agrada la grega 8,5 €, la de kale amb halloumi 10,50 €; i què dir de la de blat sarraí amb formatge de cabra i dàtils 9 €) que alimenten prou com plat únic, i els ous (florentine amb espinacs i halloumi 9,5 € o els benedict – com els de la foto – amb pavo o gírgoles i advocat 9, 5€).

Tots els plats tenen l’opció #glutenfree i #lactosafree, tant en el pa com en els ingredients dels plats així que fàcilment es pot convertir en un paradís pels intolerants.

Ara entreguen a domicili per 3€, feu la vostra comanda a copaseticbarcelona@gmail.com o reserveu ja que l’aforament és limitat (abans del covid-19 per unes 30 persones). Si abans era difícil aconseguir taula, ara encara més però val la pena perquè gaudireu del slow food i el bon tracte. Si voleu menjar bé: recomanadíssim!

www.copaseticbarcelona.com