PUBLICAT: 03/03/2013 PER: Mireia Martínez : 0

Tonka Bar

Un any i mig fa que el Tonka Bar local va obrir les seves portes al c/ Marques de Campo Sagrado 27, el barri de Sant Antoni, una zona que està plagada de propostes interessants i el Tonka no és menys, està al nivell i, fins i tot, amb nota. El nom li ve d’una faba originària de la zona tropical d’Amèrica que és de color negre i amb una olor que evoca la vainilla, i que de ben segur que la Mayela, la cuinera en cap formada a l’escola Hoffman, utilitza en alguna de les seves creacions amb ingredients frescs, naturals, i majoritàriament de producció ecològica i local.

Pastisseria casolana, esmorzars, brenars, brunchs, menú de migdia i tapes, són el que pots trobar al Tonka. El passat diumenge vam anar a tastar el buffet lliure de brunch de delícies dolces i salades per 12€ amb cafè o infusió inclosa.

Imatge de la barra del brunch

Bruch del Tonka

L’assortit de dolç i salat era força equilibrat i s’anava reposant a mesura que escassejava: suc de taronja, yogur ecològic, muesli, pastissos casolans de xocolata o pastanaga o brownies, pa casolà, diferents embotits, hummus, bolets saltejats, guacamole, tomaquets xerry, mozzarella, coca de carbassó, etc.

El local té dues sales i una és una assoleiada sala de jocs on fan tallers i altres activitats de les que informen a la pàgina del Facebook, així que els que tingueu canalla tampoc teniu excusa. La terrassa de la que disposen també és una opció en un emplaçament tranquil com el del Tonka.

A part de l’oferta de brunch, de la que podeu disfrutar els diumenges d’11 a 17h, també de dijous a divendres de 18 a 22h i dissabte tot el dia podeu acostar-vos a beure una canya i us obsequiaran amb una tapa per 1,5€.

Imatge exterior del Tonka

 

Ja  veieu que no teniu excusa per anar i  provar. Ah! i si voleu anar un dimenge a tastar el buffet lliure de brunch, us recomanem que reserveu abans.

Restaurant Cafe Tonka Bar
Adreça: C/ Marques de Campo Sagrado 27
Horari d’hivern: Dimarts i Dimecres de 12 a 18h, Dijous i Divendres de 12 a 00h, Dissabte de 10 a 00h, Diumenge de 10 a 17h. Dissabte i diumenge brunch (diumenge amb buffet lliure)
Telefon o reserves: 
(+34) 931 270 544 o www.tonkabar.com/reservas