Restaurant El convent, un menú de migdia de cuina casolana

0

el convent interiorSi esteu a prop del Mercat de la Boqueria i l’estómac us fa rum-rum us recomanem aquest restaurant amb història. El Convent va ser fundat l’any 1.713 quan es va edificar “El Convent de Santa Maria de Jerusalem”. Amb el pas dels anys i degut a la seva agitada història va arribar a ser el primer quartell de la Guardia Civil a Barcelona i també va ser la seu del regiment d’artilleria de la ciutat anomenat “La Blusa”. Posteriorment, al voltants de l’any 1.836 i obeint les ordres municipals, l’ajuntament va decidir edificar una plaça portalada que resultaria el lloc idoni per a la instal·lació del “Mercat de la Boqueria”.

És pintoresca l’història del restaurant i ho són també les làmpares de gas i el pòster de La Paloma que el decoren. El menú de migdia és ecònomic (9 € + 7% IVA) i força complet: 6 varietats de primer (com per exemple, les mongetes blanques amb cloïsses, l’ amanida de rúcula amb formatge fresc i vinagreta de mòdena i la torrada amb escalivada i tonyina) i 7 varietats de segon (com per exemple el filet de perca a la marinera,  la brotxeta de peix amb albergínia arrebossada, el pollastre al forn o els farcellets de vedella farcits de crema de xampinyons) i postre o cafè i pa i begudes (1/4 de vi, aigua o refresc).

el convent amanidael convent mongetesel convent pintxo

El Convent disposa de diferents menús per grups i té salons independents amb capacitat desde 8 fins a 60 persones, distribuits en 4 plantes. És obert de Dilluns a Dissabte i l’horari de cuina és de 13 a 16h i de 20 a 24h. Si tens algun dubte pots consultar el web: www.elconvent.com. Bon profit!

C/Jerusalem, nº3
08001 Barcelona
93.317.10.52

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.