PUBLICAT: 16/04/2010 PER: Mireia Martínez : 0

En la nostra tònica des descobrir els locals propers a la nova zona del 22@, ens hem apropat a la Rambla del Poblenou nº 101 per descobrir la proposta  gastronòmica del Restaurant La Broqueta.

Façana del Restaurant La Broqueta

Pel migdia ofereixen un menú de migdia per 10,50€ amb 5 varietats de primer i de segon, llesques de pa de pagès servides amb tomàquet i all, olives per paliar la gana mentre et porten el primer plat, beguda i postre o cafè. De primer plat oferien una boníssima fideua amb cloïsses i allioli (com bon dijous que era), humus amb pa de pita i olivada, espàrrecs verds amb salsa romesco, amanida mixta o remenat de gambes i alls. De segon plat lacón amb grelos, bacallà amb samfaina, xai a la brasa, truita al forn o involtini de vedella. Si després de tastar l’exquisita proposta de La Broqueta tens un forat pel postre la proposta són un assortit de pastissos (entre els quals pots trïar pastís de xocolata, pastís de poma, etc) o postres casolans com flam o fruita. Una bona fórmula és que després d’assaborir les abundants racions, t’intercanviis el postre pel cafè, sense que s’apliqui cap recàrrec al preu del menú.

Espàrrecs verds amb salsa romesco

Amanida mixta

Bacallà amb samfaina

Fideuà

La Broqueta obre de dilluns a diumenge, i els migdies ens ofereixen el menú de migdia però per la nit, a partir de les 19:30h ofereixen sopars a la carta amb un preu aproximat de 25€. Aquesta està especialitzada en broquetes (com indica el seu nom) i carns de Girona a la brasa. Ens han explicat que tenen un tros de vedella de 750 g servit a sobre d’una pedra calenta i filetejat, que segur que ha de ser ben bo!

Interior del Restaurant La Broqueta

Us recomanem que tasteu aquesta joia, i si voleu anar al migdia, a no ser que reserveu, sempre està ple. Tenen molts cambrers i el ritme del servei de taules és prou ràpid, però si vas al migdia a hora punta hauràs d’esperar. Pels treballadors de la zona: agafen Tiquet Restaurant. Ja no teniu excusa per tastar-lo!

LA BROQUETA
C/ Rambla del Poblenou 101 . 08005 Barcelona.
Tel: 93 309 24 23
Horaris de cuina: 13h. – 16h. /19.30h. – 23.30h
Horari: De Dilluns a Diumenge