Exposició “Txetxens fora de la seva terra”

0
Txetxens fora de la seva terraDel 8 de juliol al 29 d’agost, l’exposició Txetxens fora de la seva terra, de la fotògrafa i artista francesa Maryvonne Arnaud, es podrà visitar a l’Espai Memorial Democràtic, que també acollirà dues taules rodones en motiu d’aquesta mostra.

Txetxens fora de la seva terra testimonia el moment actual de la societat de Txetxènia després dels conflictes armats que ha patit aquest país des del 1994.

Interessada pels forts canvis experimentats per les ciutats contemporànies, Arnaud està molt implicada en les estratègies de supervivència de les poblacions desfavorides. Per aquest motiu, treballa en les grans conurbacions del món, des de Johannesburg a Mèxic, i en els contextos urbans especialment desestructurats, com Txernòbil o Sarajevo.

El Centre d’Histoire de la Résistance et de la Déportation de la ciutat de Lió ha produit aquesta mostra que es pot visitar a l’Espai Memorial Democràtic després d’exhibir-se al Museu Memorial de l’Exili (MUME) del 29 de maig al 27 de juny.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.