Los alimentos contra el cáncer, el llibre

0

Los alimentos contra el cáncer, Dr. Richard Bélaveau i Dr. Denis GingrasEs calcula que aquest any moriran 24000 persones de càncer al món, un mort cada quatre segons. Una malaltia terrible, un dels pitjors enemics de la humanitat. Estàs sa, no te n’adones de res, i de sobte, et diuen que tens càncer. L’impacte del càncer a la societat resulta demolidor. Quan el càncer apareix, la guerra comença. Les cèl·lules cancerígenes s’escapen de tots els mecanismes i lleis de les cèl·lules sanes. Aquestes, després d’unes quantes divisions moren; les cèl·lules cancerígenes no, es multipliquen sense control, sense aturar-se. Actuen com bandes salvatges que se les saben totes, la seva virulència atempta contra el nostre sistema immunològic. La ciència segueix treballant per combatre’l, i la taxa de supervivència continua creixent, recordant que cada càncer és diferent i que cada persona té una genètica diferent. L’oncologia i el món de la recerca avança lentament, però avança. Als EUA, per exemple, cada any, un 1.5% de dones i un 2% d’homes més que l’any anterior es salven. El futur és esperançador, tot i que a l’estat espanyol hi ha hagut retallades en la investigació del càncer, i a Catalunya s’ha congelat el pressupost. La ciència és l’eina principal que tenim per combatre el càncer. Tenim altres, com per exemple, l’alimentació. Un llibre de referència sobre la matèria és Los alimentos contra el càncer (RBA), dels Doctors Richard Béliveau i Denis Gingras. El primer ocupa la càtedra en Prevenció i Tractament del càncer a la Universitat del Québec, a Montreal, on exerceix com professor de bioquímica, a part de ser professor a la facultat de Medicina de la Universitat de Montreal i titular de la càtedra Claude Bertrand de Neurologia; a més, dirigeix el laboratori de medicina molecular al servei d’hemato.oncologia Charles Bruneau de l’hospital Sainte-Justine. Gingras és investigador, especialitzat en oncologia, al laboratori de medicina molecular en el servei d’hemato-oncologia de l’hospital Sainte-Justine. El llibre que ens ocupa reuneix tots els coneixements existents sobre la prevenció i el tractament contra el càncer mitjançant l’alimentació. Clar, transparent, dinàmic i científic, Los alimentos contra el cáncer transmet els principis de la nutriteràpia de manera entenedora i analítica, posant èmfasi en les accions quotidianes i en l’estil de vida, recordant la importància de recuperar el contacte amb els productes sans i saludables que ens ofereix la naturalesa. La guerra continua, i cada dia, es guanyen més batalles. La tasca d’eminències com els autors d’aquests llibres així ho permeten.

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Leave A Reply