Live In New York, nou disc de The Twilight Singers

0

Greg Dulli ja té a punt el que serà el nou treball al capdavant del seus The Twilight Singers, i aquest serà un doble disc en directe que recupera l’esperit dels antics live albums, recollint una única actuació, la que van fer al Webster Hall de Nova York el passat més de maig de principi a fi, durant la gira de presentació del seu últim disc, Dynamite Steps.

El disc només es posarà a la venda a traves del web oficial del grup, www.thetwilightsingers.com, i no es comercialitzarà a botigues físiques. Tots aquells que us vulgueu fer amb una còpia d’aquest Live In New York, podeu fer ja la vostra reserva, i al mateix instant que la feu us enviaran via mail la cançó Teenage Wristband perquè aneu fent boca fins el dia 16 de novembre, data oficial del llançament del treball. Això sí, l’últim dia per fer la comanda els és dia 15 de novembre, més enllà d’aquest dia no podreu accedir a aconseguir una copia.

Live in New York inclou 21 temes, i és un autèntic repàs a tota la discografia del grup: Last Night In Town, Blackbird and The Fox, I’m Ready, Forty Dollars, The Beginning of The End, Bonnie Brae, She Was Stolen, Don’t Call (versió de Desire), Too Tough To Die, Decatur St., Get Lucky, Teenage Wristband, Love, Annie Mae, Candy Cane Crawl, Never Seen No Devil, On The Corner, The Killer, Gunshots, King Only i Esta Noche. Probablement es troba a faltar alguna sorpresa de relleu, la inclusió d’alguna versió més, però sí el disc sona igual d’intens i explosiu que el bootleg que aquest estiu va córrer per la xarxa amb el títol de Live In Europe ( i que pràcticament portava els mateixos temes), no crec que hi hagi cap queixa sobre l’àlbum:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0ppefeh3HWQ&feature=related]

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.