PUBLICAT: 28/10/2012 PER: BCNCultura : 0

Gust pels bons plats”, és a dir, a qui l’agrada la bona taula, o a qui sap escollir i apreciar la cuina; és la definició enciclopèdica de Gurmet. I serà possible parlar de menjar per endur i a la vegada utilitzar la paraula gurmet? I també podrem afegir-hi la paraula assequible?

Doncs sí. A vegades, pel camí ens trobem sorpreses agradables per un, o en aquest cas, per a tots els sentits, per exemple, Deliziosa Núria. Un concepte nou d’enfocar el menjar, i, en aquest cas, el menjar bé, amb la complicació que en aquests dies, la urgència de la rutina ens comporta. I per més inri, a un preu econòmic!

Us recomanem aquest servei de càtering d’una parella jove, responsables i artífexs de Deliziosa Núria: et fan un menjar per llepar-se els dits i a més ells mateixos te’l porten a la feina. Potser perquè ens ho muntem malament, per mandra o el que sigui, però s’ha de reconèixer que sovint dóna pal pensar el que menjarem demà, anar a la compra, preparar-ho, netejar,… Doncs bé, la gent de Deliziosa Núria t’ofereix una saborosa i còmoda oportunitat per oblidar-nos de tot això.

L’altre dia vàrem trobar per mitjà del boca-orella (la millor i més segura de les informacions), amb el mateix nom Deliziosa Núria a Facebook, els plats que estaven elaborant i com funcionen per mitjà del seu propi correu (deliziosanuria@gmail.com), i desprès de sorprendre’ns amb la varietat de plats, les opcions vegetarianes i les elaboracions més gurmets, i una mica cansats d’amanides insulses, pasta amb salsa de tomàquet, carn resseca i peix banyat en olis insalubres d’aquells que repeteixen, vàrem decidir a provar.

L’experiència ha valgut i molt la pena. L’únic però és el dubte que ens sorgeix en escollir un plat o un altre de tanta varietat i per tan sols 6€ (després ens van informar que si demanem menús els 5 dies de la setmana ens feien un descompte del 10% quedant per un import de 5,40€ el menú). També existeix la possibilitat de mig menú per 3,80€, molt aconsellable ja que les racions són més que abundants. El menú consta de 3 primers plats, 3 segons plats, 2 postres a escollir entre un casolà i un altre d’assortit de fruites més que capritxós després de tant menjar i al que t’afegeixen un panet. Aquí teniu el menú d’una setmana qualsevol, recordant que cada setmana varia:

L’experiència ha estat del tot satisfactòria. Menjar de Xef, per res greixós, el·laborat amb productes frescos, … i amb opcions japoneses, mexicanes, italianes i casolanes. Bo, bonic, econòmic i còmode!

A més, accepten Tickets Restaurant, Cheques Gourment i Sodexo. I el tracte, personal, i ens atreviríem a dir fin i tot familiar, s’agraeix. Hem repetit, i ho podem dir sense embuts ni dubtes.

Un altre concepte de menjar preparat: autènticament gurmet. Àpats cinc estrelles per endur-se a casa. Deliziosa Núria: Altament recomanable. Passa-ho!