PUBLICAT: 28/10/2012 PER: Anna Casasayas : 0

Cartell "No et vesteixis per sopar"No et vesteixis per sopar torna al Teatre Condal 19 anys després de la primera representació

Què passaria si barregéssim: un matrimoni aparentment ben avingut; l’amant d’ell; una rossa impressionant; l’amant d’ella que és, a la vegada, el millor amic del marit i el seu padrí de boda; un sopar de categoria, digne dels millors paladars; i una cuinera amb multi-personalitat aficionada als bitllets de 50€? Doncs el resultat seria la surrealista situació que ens presenta No et vesteixis per sopar, del director Roger Peña, on el menys important és qui porta què i on acaba la roba dels protagonistes.

El Teatre Condal presenta la típica comèdia d’embolics sentimental on el públic se submergeix en un vodevil sobre l’adulteri i les relacions extra matrimonials d’allò més divertit! I per a aconseguir-ho, Peña compta amb un repartiment de categoria damunt de l’escenari.
Mingo Ràfols, el marit a qui la soda farà canviar fins a quatre vegades de camisa. La maratoniana ingesta d’alcohol d’en Jordi Díaz, l’amic nerviós per la possibilitat de ser enxampat. La transformació d’una xef cordon bleu en una pèssima actriu per accident de la mà de la Mònica Glaenzel. Marta Valverde, l’amant que canviarà un cap de setmana romàntic per un davantal i un allotjament en una cort dels porcs. I una excel·lent Àngels Bassas, la dona convertida en una autèntica femme fatale quan descobreix que el seu amant ve a passar el cap de setmana a casa seva. Dos pijames força similars, un abric de visó de 7.000€ i l’estel·lar aparició del marit passat de voltes de la cuinera tanquen un repartiment de luxe per a una comèdia que agradarà a grans i petits.

Totes les casualitats imaginables es troben en una comèdia d’embolics ben entortolligada on no hi ha espai per a la censura, la crítica, la moral o el judici. La recomanem per a acabar el cap de setmana amb un somriure als llavis!

No et vesteixis per sopar, de Marc Camoletti
On? Teatre condal
Quan? Fins al 25/11/2012.
Preu? Entre 28,50 a 32€. Descomptes amb carnet Tresc, LaVanguardia i compra on-line.