PUBLICAT: 17/01/2013 PER: Anna Casasayas : 0
Els nostres tigres beuen llet

Cartell Els nostres tigres beuen lletAlbert Espinosa explica la història de nens que desitgen somnis i adults que ajuden a complir-los

Diuen que hi ha moments a la vida que marquen un punt d’inflexió. Una situació, una pèrdua, una descoberta, un èxit, un fracàs… Des de ben petits se’ns inculca allò de “això et farà créixer », «  canviarà la perspectiva de les coses », « perdràs la innocència ».. però, ¿i si això no passés? Què succeiria si, enlloc de fer-nos grans, per ràbia, per por, per tossuderia, per desconeixement, decidíssim quedar-nos allà on estàvem, no evolucionar cap a una etapa posterior?

Quan passa alguna cosa que no ens agrada, com la mort d’una persona estimada per exemple, el procés del dol segueix diferents etapes: la negació, la ràbia, l’acceptació i la superació. Els valents les van superant pas a pas, costi el que costi, segueixen endavant amb les seves vides. Els covards, en canvi, les defugen i s’amaguen entre mentides però mai s’alliberen de la càrrega que arrosseguen.

Els nostres tigres beuen llet

Els nostres tigres beuen llet, la darrera producció teatral d’Albert Espinosa, planteja un escenari d’aquestes característiques on el teatre, la família, el cinema i els records de la infantesa juguen un particular partit de futbol construint l’escena final d’una pel·lícula delirant.


Tràiler de “Els nostres tigres beuen llet”, TNC

La Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya acull el corprenedor viatge en el temps de “la família fictícia” del polifacètic director, com ell mateix ha expressat, en el marc de la 6a edició del Projecte T6 del TNC.

Els nostres tigres beuen llet, d’Albert Espinosa
On? Teatre Nacional de Catalunya
Quan? Del 20 de desembre de 2012 al 3 de febrer de 2013.
Preu? Entre 19,05 i 38,09€