PUBLICAT: 03/10/2010 PER: Mireia Martínez : 1
Seitons

Façana Cala del Vermut

No està en una cala però sí que pots fer el vermut en aquest local petitet i decorat amb carinyo que té una ambientació marinera.

Al costat de la catedral hi ha aquest raconet màgic on un màxim de 21 persones poden degustar un vermut per 2,25€ (ja sabeu, s’ha d’anar amb compte i prendre pausadament) que es pot regar amb el títpic sifó, o sinó una canya (2,25€) i tapes com: els “pescaítos” fregits (4,85€, bons però la tapa escassa), croquetes casolanes boníssimes (4 unitats 4,50€), patates braves (una ració prou maca i alabada pels que la coneixen), bomba, banderillas, xoriço, bunyols de bacallà, seitons…

Seitons

A La Cala del Vermut hi ha el pis d’abaix amb unes cinc taules i el pis de dalt tampoc és gaire més gran que el d’abaix. Hi ha 2 locals més que es diuen igual i estan prou propers l’un de l’altre: c/ Magdalenes, 6 i c/ Copons 2. En ambdós l’espai està pensat per al consum ràpid, però el del carrer Copons té taules i el de Magdalenes no, és encara més petit.

Interior de la Cala del Vermut

Us animo a que el proveu i digueu què us sembla. Particularment, crec que és del millor que podem trobar per la zona del Gòtic i que, segurament, si intentem anar el cap de setmana serà difícil trobar-hi lloc.

Cala del Vermut
c/ Copons 2
Horari: d’11 a 16h i de 19 a 22:30h
www.caladelvermut.com

Comments are closed.