Wok & Bol, un restaurant xinès occidentalizat

0

Façana Wok & Bol

El Wok & Bol és un restaurant que fusiona la cuina oriental i la mediterrània i ofereix menús per a grups, així com menú de migdia (al voltant dels 10€).

Aquest està situat a la dreta de l’Eixample, i quan entres baixes unes escales  on pots veure alguns llibres sobre Xina i alguns artilugis que ens acosten a la cultura mil·lenària. La carta presenta plats primers plats com el Dim-Sum, que venen a ser com unes crestes que presenten diferents tipus d’embolcalls que reben noms diferents (Jiao-tze, Wunt-tun, Pao-tze…). Poden ser cuites al vapor o a la planxa (6,50€) o fregides (5€). N’hi ha de verdures soles, o de carn i verdures, o de pollastre al curry o un assortit on et venen unes 5 unitats (aprox.). També podem trobar sopes (agripicant o de miso a 5€), amanides a 6€  (crida l’atenció l’amanida de medusa), arrossos (el cantonès amb gambes, pernil i ou o el de verdures i pollastre al curry), pastes (per exemple, el mi-fen o fideus d’arròs amb verdures a 6,50€) o plats vegetals (verdura del temps saltejada, fritura de verdures o tofu natural o fregit amb verdures a 6€).

Dim Sum

Dim Sum

Arròs cantonès

Mi-fen amb verdures

De segons plats el Wok & Bol ens ofereix peix (com per exemple unes broquetes amb llagostins a 8,50€ o un boníssim rap wok& bol a 11,50€), vedella ( picant, saté o gingebre a 10€), porc (a l’estil cantonès o el típic porc agredolç)  o pollastre (per exemple, el fregit amb sèsam o amb soja vermella).

Pollastre fregit amb sèsam

Rap Wok & Bol

I, per últim, de postres (4,80€), podem tastar el típic plàtan fregit amb mel i gelat o un boníssim coulant de xocolata o altres capritxos com el gingebre confitat.

Aquest local fuig de la fritanga al que ens tenen acostumats els restaurants xinesos més vastos, i seria similar al restaurant xinès Out of China. No hem tastat el menú de migdia, només la carta i hem quedat prou satisfets amb la relació qualitat-preu. Local no apte per a fumadors amb unes racions correctes.

Wok & Bol
Diputació, 294 08009
Horari  de dilluns a divendres de 13:30 a 15:30h i de 21:15 a 23:30h i dissabtes de 14 a 15:30h i de 21:15 a 23:30h. Diumenges tancat i nits de festius tancat.

Interior Wok & Bol

Comparteix

Sobre el/la redactor/a

Comments are closed.